Prin programul RABLA pentru hamuri, încurajăm înlocuirea hamurilor uzate și a celor care se apropie de finalul duratei de viață sau au depășit-o deja.

Știai că…? Până în prezent am scos din circuit peste 1000 de hamuri uzate.

Programul se derulează printr-un mecanism extrem de simplu!

Tu ne trimiți hamurile vechi și uzate (ORICE marcă și ORICE tip de ham), iar noi îți oferim 20% reducere la achiziția de hamuri noi CAMP Safety. În plus, beneficiezi de o garanție de trei ani pentru toate hamurile achiziționate.

Partenerul nostru, CAMP Safety, este cunoscut la nivel internațional pentru producția de hamuri de înaltă calitate. Hamurile sunt create în stilul inconfundabil CAMP Safety și aduc o serie de inovații în materie de echipamente de lucru la înălțime:

  • Componente metalice exclusive şi catarame automate STS brevetate (Slide-Twist-Slide), prima închidere de siguranţă triplă fără butoane.
  • Catarama STS, realizată folosind turnarea de precizie a oţelului inoxidabil pentru a garanta siguranţă maximă şi robusteţe incomparabilă.
  • Un sistem de prindere brevetat între centura pentru mijloc şi piept cu două bucle concentrice: una pentru inelul de prindere, iar cealaltă pentru prinderea conectorului vestei hamului şi a verigii rapide pentru blocatorul de piept.
  • Conectorul HMS Belay Lock, brevetat pentru conectarea dintre scaunul şi vesta hamului: prevăzut cu un mâner brevetat antirotire care poate fi desfăcut pentru îndepărtarea cu uşurinţă a conectorului.
  • Căptuşeala, cu rigiditate şi grosime variabile, proiectată în mod special pentru a oferi simultan nivelul de duritate corect pentru un suport adecvat, precum și un șezut suficient de moale pentru a asigura confortul în timpul lucrului la înălțime.

Știai că…? Printre factorii care afectează durata de viață a dispozitivelor se numără: utilizarea intensă, stricăciunile aduse componentelor individuale, contactul cu substanțe chimice, temperaturile ridicate, impacturi violente, nerespectarea instrucțiunilor din manualul de utilizare.

3 pași simpli pentru a beneficia de programul RABLA

Tot ce trebuie tu să faci e să urmezi trei pași simpli:
Pasul 1: Vizitează secțiunea de Hamuri, unde poți să alegi hamul de care ai nevoie. Adaugă-l în coș.

pas-1

Pasul 2: Pentru a fi sigur că ai selectat produsul dorit, apasă un click pe butonul [Vezi coș].

pas-2

Pasul 3: Înainte de a finaliza comanda, asigură-te că ai introdus codul: „RABLA”, pentru a beneficia de reducerea de 20%.

pas-3

Atenție: Când hamul nou îți este livrat de curier, va trebui să îi dai la schimb un ham vechi. Așadar, împachetează-l din timp pentru a fi pregătit când vine curierul.

Vrei să casezi mai mult de un ham?

Dacă dorești să returnezi mai multe hamuri care au ajuns la finalul duratei de viață, e bine de știut că poți beneficia de pachetul extins pentru programul RABLA. În acest caz, în funcție de câte hamuri dorești să casezi, poți beneficia de o ofertă personalizată.
Contactează-ne și află mai multe!

Articole asemanatoare