PROGRAMUL RABLA PENTRU HAMURI

20 % reducere

Prin programul ,,Rabla pentru hamuri”, încurajăm înlocuirea hamurilor uzate și a celor care se apropie de finalul duratei de viață sau au depășit-o deja, astfel: tu ne trimiți hamurile vechi și uzate (ORICE marcă și ORICE tip de ham), iar noi îți oferim 20% reducere la achiziția de hamuri noi CAMP Work. În plus, beneficiezi de o garanție de trei ani pentru toate hamurile achiziționate.

PROGRAMUL RABLA PENTRU HAMURI

Despre program

Prin programul RABLA pentru hamuri incurajam inlocuirea dispozitivelor uzate și a celor care se apropie de finalul duratei de viață sau au depăşit-o deja.

Ştiai că…? Până în prezent am scos din circuit peste 1000 de hamuri uzate.

Programul se deruleaza printr-un mecanism extrem de simplu!

Tu ne trimiți hamurile vechi și uzate (ORICE marcă şi ORICE tip de ham), iar noi iti oferim 20% reducere la achiziția de hamuri noi. In plus, beneficiezi de o garantie de trei ani pentru toate hamurile achizitionate.

Partenerul nostru, CAMP Safety, este cunoscut la nivel internațional pentru producţia de hamuri de înaltă calitate. Hamurile sunt create in stilul inconfundabil CAMP Safety şi aduc o serie de inovații în materie de echipamente de lucru la inaltime:

– Componente metalice exclusive şi catarame automate STS brevetate (Slide-Twist-Slide), prima inchidere de siguranță triplă fără butoane.

– Catarama STS, realizata folosind turnarea de precizie a oţelului inoxidabil pentru a garanta siguranţă maximă şi robustete incomparabila.

– Un sistem de prindere brevetat intre centura pentru mijloc şi piept cu două bucle concentrice: una pentru inelul de prindere, iar cealaltă pentru prinderea conectoru- lui vestei hamului şi a verigii rapide pentru blocatorul de piept.

– Conectorul HMS Belay Lock, brevetat pentru conectarea dintre scaunul şi vesta hamului: prevăzut cu un maner brevetat antirotire care poate fi desfacut pentru înde- portarea cu uşurinţă a conectorului.

– Captuseala, cu rigiditate şi grosime variabile, proiectată in mod special pentru a oferi simultan nivelul de duritate corect pentru un suport adecvat, precum şi un şezut suficient de moale pentru a asigura confortul in timpul lucrului la inälțime.

Ştiai că..? Printre factorii care afectează durata de viață a dispozitivelor se numără: utilizarea intensă, stricăciunile aduse componentelor individuale, contactul cu substante chimice, temperaturile ridicate, impacturi violente, nerespectarea instrucţiunilor din manualul de utilizare.

PROGRAMUL RABLA PENTRU HAMURI

3 pași simpli pentru a beneficia de programul ,,Rabla pentru Hamuri”

1. Alege hamul dorit CAMP Safety

Vizitează secțiunea de hamuri, selectează filtrul de brand CAMP Safety și alege hamul de care ai nevoie. Adaugă-l în coș.

2. Folosește codul de reducere ,,RABLA”

Înainte de a finaliza comanda, introdu codul de reducere ,,RABLA” pentru a beneficia de reducerea de 20%.

3. Oferă hamul vechi la schimb

Împachetează hamul vechi și predă-l curierului la livrarea hamului nou. Noi ne ocupăm de transport.

Cele mai bine vandute produse