Camp Technical Solutions: 10 ani de când suntem partenerii tăi de încredere

De 10 ani, Camp Technical Solutions se dedică misiunii sale principale – aceea de a ne asigura că tu contribui la transformarea lumii într-un loc mai bun, fără a-ți pune vreun moment viața în pericol.

Da, ai înțeles bine! Pe lângă furnizarea de echipamente specializate pentru siguranța lucrului la înălțime, oferim și traininguri personalizate pentru domeniul tău de activitate, dar și inspecții anuale de echipamente în secțiunea Servicii.

Suntem bucuroși și mândri că anul 2017 ne găsește la aniversarea unui deceniu în care prin muncă, dedicare și respect pentru lucrătorii la înălțime, am definit “Safety first. Everything else after.”

Calitate, seriozitate și stabilitate

Unii ar spune că 10 ani este puțin. Dar gândește-te la viața unui om; primii 10 ani sunt cei în care i se consolidează educația, i se formează caracterul și își face simțită prezența în societate, nu-i așa?

Ei bine, în toți acești ani, Camp Technical Solutions și-a clădit propria fundație, derivată din valorile după care ne ghidăm de la înființare: calitate, seriozitate și stabilitate.

Ba mai mult, am reușit să ne atingem obiectivele și continuăm să le depășim constant, ridicând ștacheta propriilor noastre standarde.

Ce ne-am propus să facem și am realizat?

În anul 2009 ne-am pus întrebarea: “Cum am putea contribui la siguranța lucrătorilor de la înălțime, ca furnizor de echipamente specializate?”

Astfel, am lansat programul RABLA pentru hamuri.

Un proiect unic și inovativ în România, programul RABLA încurajează înlocuirea echipamentelor uzate și a celor care se apropie de finalul duratei de viață, cu cele mai noi modele de hamuri de pe piață.

Până în prezent, am scos din circuit peste 400 de hamuri uzate.

rabla-pentru-hamuri

Mai mult decât un furnizor

Ori de câte ori avem ocazia, contribuim la dezvoltatea domeniului nostru de activitate prin transmiterea cunoștințelor pe care le-am acumulat.

Astfel, ne mândrim cu training-urile pe care le-am urmat la marii producători de echipamente și cu certificările pe care le avem de la marii jucători din piață:

 • GWO Certification
 • Gamesa Corporation Certified Supplier
 • ENEL Green Power Certified Supplier
 • Michelin România SA Official Lifeline Supplier.

De asemenea, au fost realizate peste 5,000 de inspecții PPE (Personal Protective Equipment).

O mână de siguranță

În anul 2016, împreună cu CAMP Safety, am acordat o donație specială de echipamente de salvare de la înălțime către ISU – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov.

I-am pregătit și pentru toate provocările lor zilnice în baza unui training. În acest scop, am ales echipamente, am adus specialiști și am pornit spre București, unde le-am prezentat tehnicile de siguranță.

Un brand mai puternic, odată cu lansarea noului site

În 2016 am lansat noul website, care adună aproximativ 1.500 de vizitatori unici în fiecare lună.

Ce aduce nou acest website?

 • Un branding îmbunătățit care reprezintă vizual valorile companiei
 • O secțiune de ecommerce care te ajută să plasezi comenzi online ușor și sigur
 • O secțiune de Blog unde poți să afli informații utile din industrie precum și știri despre cele mai recente servicii, produse noi, sau evenimente la care participăm

De la început până în prezent, în cifre

Nu aduce anul ce aduce ceasul – dar oare ce ne-or fi adus ultimii zece ani? Dacă îți plac statisticile, iată cifrele care reflectă mai bine munca noastră de la început și până în prezent:

 • Numărul de trepte din eoliene urcate și coborâte: 14,953
 • Eoliene inspectate: peste 500
 • Km parcurși în aer sau pe șosea către clienți, parteneri sau training-uri: peste 100,000 km
 • Minute vorbite în vederea oferirii celor mai bune servicii: le-am pierdut șirul
 • Clienți mulțumiți de serviciile și produsele Camp Technical Solutions: peste 700 clienți unici
 • Rata de satisfacție: 99,95 %
 • Clipul de salvare al exercițiului de salvare din eoliană: 15,795 de vizualizări


Cum am sărbătorit cei zece ani?

În data de 7 aprilie 2017, la București, a avut loc primul eveniment Camp Technical Solutions. Cu această ocazie am aniversat zece ani de Camp Technical Solutions în România și am lansat oficial colecția de produse din catalogul 2017.


 

Cu o prezență de peste 90%, oaspeții noștri ne-au surprins plăcut: am avut 65 de reprezentanți de la 29 dintre cei mai mari jucători din industriile de telecomunicații, ai energiei eoliene și salvare de la înălțime.

Am deschis evenimentul alături de partenerii și invitații noștri de onoare de la CAMP Safety. Am dat drumul la atelierele de lucru la înălțime alături de partenerul nostru tehnic, Dragoș State de la AlpAccess. Am avut și primul doritor care a testat hamul GT Turbo cu blocator de piept Turbochest integrat, împreună cu dispozitivul de coborâre Druid Pro.

Partenerul nostru pe salvări, Adrian Glăvan de la Par-Alpin Grup, ne-a vorbit despre echipamentele de access CAMP Safety din 2017. Atracția evenimentului a fost cu siguranță absorbitorul de șoc în Y cu noul conector cârlig.

Am trecut apoi la atelierul de salvare de la înălțime. Atenția și implicarea voastră ne-au bucurat! Am asistat la testările kitului de salvare Druid și dispozitivul de salvare SafEscape de la Honeywell, de către ISU și Telekom.

Am încheiat evenimentul cu cadouri pentru toți participanții. Am fost impresionați de implicarea voastră, de la începutul zilei până cu mult după ce evenimentul s-a încheiat. Iată câteva minute din timpul workshopurilor:


 

Evenimentul a culminat cu o cină festivă la Hanu’ lui Manuc. A fost o onoare să fim alături de toți invitații și de familiile voastre la o cină tradițională, într-o locație confortabilă!

Share