Din 2007 până în prezent, Camp Technical Solutions și-a propus să ofere soluții de protecție anticădere tuturor profesioniștilor care lucrează la înălțime.

Potrivit unui studiu efectuat de TRACTEL, media de greutate a bărbaților din Europa care lucrează la înălțime a crescut substanțial în ultimii 30 de ani.


sursă: tractel.com

Dacă un muncitor depășește greutatea de 100kg cu echipament și cu unelte, este obligat să folosească echipament individual de protecție certificat pentru sarcini de peste 100kg, potrivit directivei europene CNB/P/11.062.

Abordarea TRACTEL

TRACTEL este unul dintre principalii jucători pe piața de echipamente pentru lucru la înălțime. Pentru a respecta cerințele standardelor europene, TRACTEL a introdus gama ,,High Capacity 150 kg”.

Echipamentele din această gamă au fost testate pentru a garanta protecție anticădere pentru sarcini de până la 150kg, care reprezintă greutatea persoanei și a echipamentelor sale, cu un impact mai mic de 600daN.


sursă: tractel.com

TRACTEL este unul dintre primii producători care a asigurat soluții complete cu această capacitate conform cu legislația europeană. Printre aceste soluții se numără și hamuri anticădere.

De ce hamul anticădere HT22 TRACTEL?

Hamul anticădere HT22 este primul ham certificat pentru sarcini de până la 150 kg din oferta Camp Technical Solutions.

Este un ham potrivit pentru o varietate de aplicații, fiind recomandat pentru munca în construcții, activități pe schele, acoperișuri și terase, și pentru munca în spații strâmte.

Are două puncte de prindere:

• 1 în față la nivelul sternului pentru funcția anticădere. Acesta facilitează munca pe suprafețe înclinate și în spații strâmte.
• 1 în spate pentru funcția de poziționare. Aceasta facilitează deplasarea pe verticală și munca pe schele.

Hamul anticădere HT22 este un ham standard de lucru la înălțime. Cântărește doar 720 g, fiind ideal pentru domenii și sarcini în care greutatea redusă și libertatea de mișcare sunt esențiale. Este ajustabil în jurul pieptului, al picioarelor și al trunchiului și este disponibil în 3 mărimi, asigurând potrivire fixă pentru utilizatorii de diferite constituții.

Descoperă caracteristicile funcționale ale hamului anticădere HT22 de la TRACTEL:

Rămâi la zi cu noutățile din domeniu abonându-te la newsletter-ul nostru. Dacă ești interesat de echipamente individuale de protecție pentru tine și echipa ta, ia legătura cu noi:

EMAIL: contact@camptechnical.ro/
TELEFON: 0740 218 812