CUI SE ADRESEAZĂ?

    • Tuturor utilizatorilor de echipamente pentru lucru la înălțime, precum liberii profesioniști, dar și responsabililor de securitate și sănătate în muncă (SSM) ai căror echipe desfășoară activități ce presupun lucrul la înălțime.

DESCRIERE

Conform directivei europene 89/686/CEE și a Hotărârii de Guvern nr. 1048/2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru utilizarea de către lucrători a echipamentelor individuale de protecție (EIP) la locul de muncă, toate echipamentele pentru lucrul la înălțime trebuie supuse unei verificări periodice anuale, efectuate de către o persoană abilitată.

Servicii de verificare periodică anuală a echipamentelor pentru lucru la înălțime furnizate de Camp Technical Solutions

Pe lângă furnizarea de echipamente individuale de protecție pentru munca la înălțime, Camp Technical Solutions oferă și acest serviciu complementar de verificare periodică anuală obligatorie a acestora. Venind în sprijinul tău și cu acest serviciu esențial, ne asigurăm că tu și echipa ta lucrați în condiții de siguranță deplină.

Ce presupune verificarea periodică anuală a echipamentului pentru lucru la înălțime?

Această verificare este obligatorie cel puțin o dată la 12 luni, precum și după fiecare eveniment care implică o cădere sau declanșare de siguranță a echipamentului. Inspecția se efectuează doar de către o persoană abilitată, care deține certificări obținute în urma unor training-uri specializate.

Inspectorul de echipamente pentru lucru la înălțime înregistrează data efectuării verificării periodice, observații privind conformitatea, dacă echipamentul pentru lucru la înălțime este în continuare ,,bun de utilizare” sau nu, iar în condițiile în care echipamentul trece inspecția, acesta înregistrează și data următoarei verificări planificate.

Ia legătura cu noi și solicită o ofertă de verificare periodică anuală a EIP pentru lucru la înălțime:

(+40) 0740 218 812

contact@camptechnical.ro