A+A Dusseldorf 2017: Principalele inovații din industria echipamentelor de siguranța în lucrul la înălțime de anul acesta (CAMP Safety & Kaya Safety)

În octombrie 2017 am participat la cel mai mare târg internațional pentru siguranță, securitate și sănătate la locul de muncă. Este vorba despre evenimentul A+A Düsseldorf 2017, eveniment la care am descoperit o mulțime de noutăți.

Află mai jos ce a însemnat târgul A+A de anul acesta, care au fost cele mai inovatoare abordări ale jucătorilor de pe piața securității în muncă, dar și despre viitorul atât de promițător al industriei.

O industrie în continuă evoluție

Dacă la capitolul inovații nu s-a înregistrat un număr foarte mare de propuneri, nu putem spune același lucru și despre abordările premium.

În general, inovațiile au venit din partea liderilor din domeniu, care nu s-au lăsat mai prejos nici anul acesta.

În același timp, toți marii jucători s-au axat pe tehnologiile ce țin de linia vieții pe șină, căutând soluții pentru dezvoltarea acestui trend pe viitor. Principalele inovații în materie de echipamente pentru siguranța lucrului la înălțime au venit, în schimb, de la companiile mai mici.

Acesta e semnalul de pe piață: piața se maturizează. Toți jucătorii încearcă să își consolideze pozițiile, cumpărând alte branduri și, bineînțeles, cumpărând inovațiile cu tot cu brand.

Jucători vechi și noi

Indiferent de produsele și abordările prezente în cadrul A+A Dusseldorf 2017, ținta rămâne mereu aceeași: de a îmbina know-how-ul tehnologic și siguranța în muncă pentru a obține soluții personalizate pentru fiecare domeniu în parte.

Standul Kaya Safety

Kaya Safety au fost pentru prima dată prezenți cu cel mai mare stand al lor la un eveniment de acest gen. Standul lor a concurat ca dimensiune și dinamism cu standurile marilor actori din domeniu, ca o reflectare a elanului pe care îl cunoaște compania la nivel european.

Știai că…? Suntem reprezentanți oficiali Kaya Safety în România. Citește și despre colecția de produse premium pentru lucrul la înălțime de la Kaya Safety.

a-a-dusseldorf-2017-kaya-safety1

 

Standul Camp Safety

CAMP Safety a venit la Düsseldorf cu o mulțime de noutăti. S-au remarcat față de restul prin abordarea premium si practică, oferind ocazia de a testa la fața locului produsele CAMP Safety în cadrul unui mediu de lucru la înălțime simulat cu o ajutorul unei schele.

A fost un spațiu dinamic cu care orice vizitator putea să interacționeze direct.

a-a-dusseldorf-2017-camp-safety-stand

Noutățile CAMP prezentate în cadrul evenimentului au fost:

  • Giant – unul dintre cele mai așteptate produse ale anului, fratele mai mare al Druidului cu funcție antipanică
  • Blin – un Goblin blocat pe coardă cu funcție anti-cădere atât pe verticală, cât și pe orizontală
  • Visor pentru casca Ares – o vizieră certificată, transparentă, cu protecție solară
  • Coarda Iridium – cu valori care depășesc tot ce este pe piață
  • Saci de transport – o gamă complet nouă de saci de transport premium, practici și accesibili, disponibili curând și pe site

Poți să afli mai multe informații despre produsele prezentate de CAMP Safety în cadrul evenimentului chiar aici.

Mai jos te invităm să vezi fotografiile de la eveniment:

Share