CUI SE ADRESEAZĂ?

  • Companiilor care dispun de zone de lucru la înălțime, unde riscul căderii este prezent

DESCRIERE

Un sistem de linia vieții asigură protecție anticădere în zone de lucru la înălțime unde riscul căderii nu poate fi eliminat prin alte măsuri de siguranță. Linia vieții facilitează lucrul la înălțime în siguranță.

Sistemele de linia vieții presupun întotdeauna utilizarea unui echipament adecvat pentru lucru la înălțime, format din ham complet anticădere, cască de protecție, mijloc de legătură în Y cu absorbitor de șoc și conectori. În multe cazuri, este recomandată utilizarea unui opritor de cădere retractabil cu absorbitor de șoc.

Oferta de sisteme de linia vieții Camp Technical Solutions

Soluțiile anticădere Camp Technical Solutions asigură protecție deplină în munca la înălțime și pot fi configurate pentru a răspunde specificațiilor fiecărui client. Oferta noastră include sisteme de linia vieții pe verticală și pe orizontală, permanente și temporare, pe șină și pe cablu de la producători renumiți.

Servicii de consultanță, proiectare și instalare sisteme de linia vieții

Având în vedere nevoile unice în materie de siguranță și performanță în munca la înălțime ale fiecărui client, Camp Technical Solutions oferă servicii de consultanță tehnică pentru a identifica principalele zone de risc și pentru instalasistemul de linia vieții adecvat. 

Servicii de inspecții anuale obligatorii ale sistemelor de linia vieții

Pe lângă furnizarea sistemelor de linia vieții, venim în sprijinul clienților noștri și cu servicii esențiale de inspecție anuală obligatorie, conform procedurilor fiecărui producător. 

Tehnicienii Camp Technical Solutions dețin certificările necesare acordate de producătorii sistemelor de linia vieții instalate sau inspectate la clienții noștri..

Pentru a afla mai multe despre oferta noastră de sisteme de linia vieții și serviciile noastre conexe, ia legătura cu noi:

Telefon: (+40) 0740 218 812

Email: contact@camptechnical.ro