Sisteme
linia vieții

Despre

Ca specialiști în siguranța lucrului la înălțime, Camp Technical Solutions îți pune la dispoziție soluții pentru protecție anticădere, precum sisteme de linia vieții pe orizontală, pe verticală, linia vieții pe cablu și linia vieții pe șină. Echipa noastră de tehnicieni acreditați îți este alături pentru a proiecta sistemul de siguranță anticădere care corespunde specificațiilor tale unice. Indiferent de mediul de lucru sau de cerințele de siguranță, împreună putem concepe o soluție pentru ca tu să fii în conformitate cu normele legale și ca echipa ta să lucreze în siguranță.

Filtre brand :

Sistem linia vieții permanentă pe orizontală Travspring™ TRACTEL

Linia vieții permanentă pe orizontală TravspringTM este un sistem de ancorare cu o componentă orizontală flexibilă de asigurare conform cu standardul EN795 C.

Sistem linia vieții temporară Tempo 2 TRACTEL

Tempo 2 de la Tractel este un sistem de linia vieții pe orizontală temporară conform cu standardul EN 795. Este certificat pentru utilizarea de către 2 operatori în același timp.

Sistem linia vieții pe cablu Travflex™ 2 TRACTEL

Sistemul linia vieții pe cablu TravflexTM 2 de la TRACTEL este un sistem anticădere cu un cablu care facilitează trecerea automată a opritorului de cădere peste punctele de ancorare.

Sistem linia vieții pe cablu Stopcable™ 150kg TRACTEL

Scopul sistemului de linia vieții Stopcable™ de la TRACTEL este de a asigura protecție anticădere personalului în timpul urcării.