Sisteme
linia vieții

Despre

Ca specialiști în siguranța lucrului la înălțime, Camp Technical Solutions îți pune la dispoziție soluții pentru protecție anticădere, precum sisteme de linia vieții pe orizontală, pe verticală, linia vieții pe cablu și linia vieții pe șină. Echipa noastră de tehnicieni acreditați îți este alături pentru a proiecta sistemul de siguranță anticădere care corespunde specificațiilor tale unice. Indiferent de mediul de lucru sau de cerințele de siguranță, împreună putem concepe o soluție pentru ca tu să fii în conformitate cu normele legale și ca echipa ta să lucreze în siguranță.

Filtre brand :

Sistem linia vieții pe verticală FABA™ A12 TRACTEL

FABA™ A12 de la TRACTEL reprezintă o evoluție intuitivă a sistemului FABA™ A11, fiind mai ușor și de dimensiuni mai mici decât acesta din urmă.

Sistem linia vieții temporară Tempo 3 TRACTEL

Sistemul linia vieții Tempo 3 de la Tractel este un sistem linia vieții temporară pe orizontală care se montează pe o structură îndeajuns de rezistentă (forță de rupere de minim 15 kN).

Sistem linia vieții pe verticală FABA™ AL2 Tractel

FABA™ AL2 de la Tractel este un sistem permanent de linia vieții pe verticală pe șină confecționat din aluminiu anodizat.

Sistem linia vieții permanentă pe orizontală Travspring™ TRACTEL

Linia vieții permanentă pe orizontală TravspringTM este un sistem de ancorare cu o componentă orizontală flexibilă de asigurare conform cu standardul EN795 C.

Sistem linia vieții temporară Tempo 2 TRACTEL

Tempo 2 de la Tractel este un sistem de linia vieții pe orizontală temporară conform cu standardul EN 795. Este certificat pentru utilizarea de către 2 operatori în același timp.

Sistem linia vieții pe cablu Travflex™ 2 TRACTEL

Sistemul linia vieții pe cablu TravflexTM 2 de la TRACTEL este un sistem anticădere cu un cablu care facilitează trecerea automată a opritorului de cădere peste punctele de ancorare.

Sistem linia vieții pe cablu Stopcable™ 150kg TRACTEL

Scopul sistemului de linia vieții Stopcable™ de la TRACTEL este de a asigura protecție anticădere personalului în timpul urcării.