Camp Technical Solutions este sponsor al competiției ROpe Access Challenge, cea mai mare competiție de alpinism utilitar din România.

În perioada 10 – 12 mai 2019, susținem profesioniștii în alpinism utilitar, ISU, Salvamont și echipe de intervenție, cu premii dintre cele mai performante game de echipamente individuale de protecție (EIP) CAMP Safety, KAYA SAFETY și Ergodyne.

Ne alăturăm sponsorilor și organizatorilor oficiali, AlpAccess și SOLO, două nume recunoscute în lumea alpinismului utilitar în România. În următoarele rânduri, îți povestim puțin despre cum a început totul, la ce te poți aștepta de la competiția de anul acesta și date despre înscrieri.

ROpe Access Challenge – Scurt istoric

Competiția este organizată de SOLO România, reprezentat de Alexandru Kantor, Training Manager, în parteneriat cu AlpAccess, reprezentat de Dragoș State, General Manager.

Dorința de a organiza ROpe Access Challenge în România a pornit de la participarea la un concurs de alpinism utilitar în Cehia, în 2016. Alexandru Kantor povestește mai multe: „După acel concurs, ne-am hotărât că ar trebui să organizăm și noi în România un asemenea eveniment. Spre surpriza noastră, la prima ediție au participat persoane din Polonia, Turcia și România.”

ROpe Access Challenge este acum la a treia ediție. Are scopul de a încuraja discuții despre siguranța lucrului la înălțime, schimbul de tehnici și experiențe și se adresează unei audiențe diverse, prin organizarea de probe noi.

„Anul acesta, organizăm pentru prima dată probă de salvare complexă,” afirmă Alexandru. „Avem șase echipe de pompieri înscrise, toate din România.”

Camp Technical Solutions – Premii CAMP Safety, KAYA SAFETY și Ergodyne

Este primul an în care Camp Technical Solutions (CTS) sponsorizează competiția ROpe Access Challenge. Prin aceasta, ne continuăm munca de a promova EIP premium pe piața românească și de a arăta clienților și colaboratorilor cu ce soluții noi venim în anul 2019.

General Manager CTS Andrei Lascu declară: „ROpe Access Challenge este o ocazie bună de a intra în legătură cu profesioniști din domeniu, de a înțelege mai bine nevoile utilizatorului și de a le prezenta oferta de soluții complete pentru lucru la înălțime.”

Premiile oferite câștigătorilor și echipelor câștigătoare includ echipamente din oferta Camp Technical Solutions, aparținând următoarelor branduri din domeniu:

CAMP Safety: unul din cei mai mari producători de echipamente individuale de protecție pentru lucrul la înălțime. În 2019, acesta a adus numeroase inovații în gama de dispozitive de lucru în coardă. Mai mult, CAMP Safety este și membru asociat IRATA, lucru care a dus la susținerea acestui eveniment.
KAYA SAFETY: cu toate că are doar 24 de ani vechime, KAYA SAFETY este un producător de echipamente pentru lucru la înălțime din Turcia cu una din cele mai rapide creșteri de pe piață. Investițiile sale din ultimii ani în R&D au fost axate pe dezvoltarea gamei de dispozitive pentru alpinism utilitar.
ERGODYNE: un brand puternic în Statele Unite, Ergodyne face acum parte din oferta Camp Technical Solutions. Oferă o diversitate de echipamente și accesorii specializate pentru toate tipurile de sarcini, atât pentru lucrul la înălțime, cât și pentru operațiunile la sol.

ROpe Access Challenge 2019 – Detalii

Competiția are loc la Brașov, strada Gării Dârste 19B, în perioada 10 – 12 mai. Probele din acest an sunt: alpinism utilitar proba individuală, alpinism utilitar proba pe echipe și proba de salvare complexă.

Dacă vrei să participi la competiție, înscrierile au loc aici.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram, unde te ținem la curent cu toate noutățile din domeniu.