Detalii

Prin programul RABLA pentru hamuri incurajam inlocuirea dispozitivelor uzate și a celor care se apropie de finalul duratei de viață sau au depăşit-o deja.

Ştiai că...? Până în prezent am scos din circuit peste 1000 de hamuri uzate.

Programul se deruleaza printr-un mecanism extrem de simplu!


Tu ne trimiți hamurile vechi și uzate (ORICE marcă şi ORICE tip de ham), iar noi iti oferim 20% reducere la achiziția de hamuri noi. In plus, beneficiezi de o garantie de trei ani pentru toate hamurile achizitionate.


Partenerul nostru, CAMP Safety, este cunoscut la nivel internațional pentru producţia de hamuri de înaltă calitate. Hamurile sunt create in stilul inconfundabil CAMP Safety şi aduc o serie de inovații în materie de echipamente de lucru la inaltime:- Componente metalice exclusive şi catarame automate STS brevetate (Slide-Twist-Slide), prima inchidere de siguranță triplă fără butoane.

- Catarama STS, realizata folosind turnarea de precizie a oţelului inoxidabil pentru a garanta siguranţă maximă şi robustete incomparabila.

- Un sistem de prindere brevetat intre centura pentru mijloc şi piept cu două bucle concentrice: una pentru inelul de prindere, iar cealaltă pentru prinderea conectoru- lui vestei hamului şi a verigii rapide pentru blocatorul de piept.

- Conectorul HMS Belay Lock, brevetat pentru conectarea dintre scaunul şi vesta hamului: prevăzut cu un maner brevetat antirotire care poate fi desfacut pentru înde- portarea cu uşurinţă a conectorului.

- Captuseala, cu rigiditate şi grosime variabile, proiectată in mod special pentru a oferi simultan nivelul de duritate corect pentru un suport adecvat, precum şi un şezut suficient de moale pentru a asigura confortul in timpul lucrului la inälțime.Ştiai că..? Printre factorii care afectează durata de viață a dispozitivelor se numără: utilizarea intensă, stricăciunile aduse componentelor individuale, contactul cu substante chimice, temperaturile ridicate, impacturi violente, nerespectarea instrucţiunilor din manualul de utilizare.

3 pași simpli pentru a beneficia de programul ,,Rabla pentru Hamuri”:

Alege hamul dorit CAMP Safety

Vizitează secțiunea de hamuri, selectează filtrul de brand CAMP Safety și alege hamul de care ai nevoie. Adaugă-l în coș.

Folosește codul de reducere ,,RABLA”

Înainte de a finaliza comanda, introdu codul de reducere ,,RABLA” pentru a beneficia de reducerea de 20%.

Oferă hamul vechi la schimb

Împachetează hamul vechi și predă-l curierului la livrarea hamului nou. Noi ne ocupăm de transport.

Atenție

Când hamul nou îti este livrat de curier, va trebui să îi dai la schimb un ham vechi. Așadar, împachetează-l din timp pentru a fi pregatit când vine curierul.

Vrei să casezi mai mult de un ham?

Dacă dorești să returnezi mai multe hamuri care au ajuns la finalul duratei de viață, e bine de știut că poți beneficia de pachetul existent pentru programul RABLA. În acest caz, în funcție de câte hamuri dorești să casezi, poți beneficia de o ofertă personalizată. Contactează-ne și află mai multe!

P

Produsele care fac parte din programul rabla

Hamurile de alpinism utilitar și lucru la înălțime de la CAMP Safety se disting prin calitatea superioară, greutatea redusă și performanța sporită, aspecte pe care producătorul se ambiționează să le revoluționeze an de an. Printre cele mai remarcabile inovații la nivelul hamurilor de alpinism utilitar și lucru la înălțime sunt componente exclusiv metalice și catarame automate brevetate STS (Slide-Twist-Slide = glisare - răsucire - glisare), hamuri anticădere certificate CE și ANSI pentru a întruni cerințele de siguranță ale tehnicienilor din diverse colțuri ale lumii, un sistem brevetat de prindere care facilitează conexiunea dintre centura lombară și vestă prin două bucle concentrice, conector brevetat HMS Belay Lock pentru prinderea vestei de centura lombară la nivel ventral, bucle speciale pentru carabiniera pentru unelte Kilo, rezistentă și ușoară, căptușeală cu diferite niveluri de grosime și rigiditate pentru susținere adecvată și confort sporit.