CAMP Work

CAMP 1889 - Work se axează pe producția de echipamente pentru lucru la înălțime, răspunzând cerințelor din domenii precum alpinism utilitar, lucrări industriale și multe altele.

MASCOT® WORKWEAR

MASCOT este o companie daneză care concepe, produce și comercializează articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de protecție de cea mai bună calitate în întreaga lume.

Skylotec

SKYLOTEC este unul dintre liderii mondiali în furnizarea soluțiilor pentru protecție anticădere în munca la înălțime.

Ergodyne

Sub imboldul ,,Make The Workplace A Betterplace™”, Ergodyne promovează siguranța la locul de muncă, oferind echipamente atent confecționate pentru a asigura protecție și prevenție.

Tractel

Tractel® este o companie specializată de talie mondială în producția și furnizarea echipamentelor și sistemelor pentru siguranța lucrului la înălțime.

Grupul Cresto

Grupul Cresto furnizează soluții pentru două domenii cheie în siguranța lucrului la înălțime: protecția anticădere (sisteme individuale și fixe) și soluții de salvare și evacuare.

Mittelmann

Mittelmann este un producător de echipamente și dispozitive pentru munca la înălțime și un lider în materie de dezvoltare a tehnologiei de siguranță.

RidgeGear

RidgeGear este un producător de echipamente pentru lucru la înălțime, parte a grupului UNITEX, alături de companiile Marling Leek și Miller Weblift.

Protekt

Soluțiile Protekt satisfac cerințele de siguranță în domenii precum salvare, lucrări industriale, lucrări arboricole, minerit și multe altele.