CAMP Work

CAMP 1889 - Work se axează pe producția de echipamente pentru lucru la înălțime, răspunzând cerințelor din domenii precum alpinism utilitar, lucrări industriale și multe altele.

MASCOT® WORKWEAR

MASCOT este o companie daneză care concepe, produce și comercializează articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de protecție de cea mai bună calitate în întreaga lume.

Skylotec

SKYLOTEC este unul dintre liderii mondiali în furnizarea soluțiilor pentru protecție anticădere în munca la înălțime.

Ergodyne

Sub imboldul ,,Make The Workplace A Betterplace™”, Ergodyne promovează siguranța la locul de muncă, oferind echipamente atent confecționate pentru a asigura protecție și prevenție.

Tractel

Tractel® este o companie specializată de talie mondială în producția și furnizarea echipamentelor și sistemelor pentru siguranța lucrului la înălțime.

EDELRID

Venind în sprijinul profesioniștilor care lucrează la înălțime, oferta EDELRID prezintă hamuri de alpinism utilitar, carabiniere, accesorii, gheare arboricole și multe altele.

Grupul Cresto

Grupul Cresto furnizează soluții pentru două domenii cheie în siguranța lucrului la înălțime: protecția anticădere (sisteme individuale și fixe) și soluții de salvare și evacuare.

Mittelmann

Mittelmann este un producător de echipamente și dispozitive pentru munca la înălțime și un lider în materie de dezvoltare a tehnologiei de siguranță.

RidgeGear

RidgeGear este un producător de echipamente pentru lucru la înălțime, parte a grupului UNITEX, alături de companiile Marling Leek și Miller Weblift.

Protekt

Soluțiile Protekt satisfac cerințele de siguranță în domenii precum salvare, lucrări industriale, lucrări arboricole, minerit și multe altele.

Turvatikas

Turvatikas este un producător de scări de siguranță și soluții anticădere special concepute pentru munca la înălțime în domeniul industrial.

Kaya Safety

Kaya Safety este un producător de echipamente de lucru la înălțime și sisteme anticădere care facilitează munca la înălțime eficient și în siguranță.

HACA Leitern

HACA Leitern este un producător de scări de acces și soluții pentru munca la înălțime cu peste 130 de ani de experiență în domeniu.

Honeywell

Misiunea Honeywell este de a inspira clădirea unei culturi de siguranță în organizațiile din lumea întreagă, în care operatorii sunt expuși la diverși factori de risc.

Hailo

Hailo este un producător de soluții de acces pentru utilizare industrială, comercială și rezidențială, cu scopul de a face munca la înălțime mai ușoară și mai sigură pentru operatori.

SOMAIN SECURITE

SOMAIN SECURITE este un producător de soluții anticădere, fondat în 1983. Oferta SOMAIN SECURITE cuprinde o varietate de sisteme pentru protecție colectivă și individuală la înălțime.